Villa Ou-ki Diksmuide

Telefoon: 
0471 56 13 35
Website: 
Beschrijving: 

Sinds 2012 biedt het Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning St. Clara in samenwerking met OU-KI vzw een project aan in Diksmuide en Brugge: Villa Ou-ki.

Alle ouders, grootouders, opvoeders, onthaalouders, kleuterjuffen, etc… die zorgen voor kinderen tussen 0 en 6 jaar kunnen in de Villa terecht voor een babbel rond opvoeding, een gesprekje rond de bezorgdheden, twijfels of onzekerheden die je soms als ouder / opvoeder kunt ervaren. We denken samen na over moeilijkheden die je bij je kind ervaart (woede-aanvallen, moeilijk eetgedrag, slaapproblemen, zindelijk worden, gedragsveranderingen, moeilijkheden op school of in het kinderdagverblijf, een nieuw broertje of zusje, etc…); we proberen deze te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden.

De Villa wordt in Diksmuide aangeboden in Kinderdagverblijf Prutske, telkens afwisselend op dinsdag- en woensdagnamiddag tussen 14u en 18u.

Iedereen is er welkom (dus ook ouders / professionelen die niet verbonden zijn aan Prutske). De gesprekken zijn gratis!

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken om eens langs te komen? Dat kan via het nummer 0471 56 13 35 of via mail villa.ou-ki.brugge@hotmail.be.
Of neem een kijkje op onze website www.villa-ou-ki.be.